Politik for refundering og returnerede varer

Overblik

For alle fysiske produkter er der som udgangspunkt 30 dages retur ret fra købsdato. Er de 30 dage overskredet, er det ikke længere muligt at få refunderet dit køb.

For at være berettiget til refundering, må produktet ikke være taget i brug, være i samme stand, som da du modtog produktet, samt leveres tilbage i original indpakning.

OBS køb af downloads kan som udgangspunkt ikke refunderes

For at kunne gennemføre refundering, skal vi se en regning/faktura som bevis for købet samt købsdato.

I følgende situationer vil et køb kun blive delvist, eller slet ikke, refunderet:

  • Bøger med tydelige tegn på at have været læst.
  • Produkter der ikke er i original emballage, eller som er blevet beskadiget efter afsendelse fra Kathrine E. Frantzen Illustration.
  • Ethvert produkt der er returneret senere end 30 dage efter køb.

OBS. Bøger med personlige hilsner, navn mm. skrevet ind, refunderes ikke.

Refundering

Efter jeg har modtaget dit returnerede produkt, sender jeg dig en mail med bekræftelse på modtagelsen. Jeg kigger også produktet igennem for fejl, skader og / eller mangler, og giver besked om, hvorvidt du kan få refunderet dit køb, og i hvilket omfang.

Er du berettiget til fuld eller delvis refundering, overfører jeg beløbet til dig inden for få dage, og du vil også modtage en kreditnota, som bevis for refusionen.

Forsinket eller manglende refundering

Har du ikke modtaget det refunderede beløb inden for et par dage, efter modtagelse af bekræftelse på refundering, beder jeg dig først tjekke din bank en ekstra gang og gerne kontakte dem. Der kan gå et par dage, før beløbet vises på din konto.

Kan du herefter stadig ikke se at du har modtaget din refusion, beder jeg dig kontakte mig direkte på følgende mail:
admin@kathrineefrantzen.dk

Erstatning

Jeg erstatter kun produkter, som er beskadiget eller i stykker. Har du behov for at få erstattet et ødelagt produkt, så skriv en mail til mig her: admin@kathrineefrantzen.dk

Gaver

Er dit produkt købt som en gave, bliver pengene refunderet til køber af gaven, som derefter må give dem videre til dig, som modtager af gaven.

Forsendelse af returneringer

Som udgangspunkt betaler køber selv for forsendelse af retur. Der kan dog være visse undtagelser og jeg opfordre dig til at tage kontakt til mig på mail admin@kathrineefrantzen.dk inden du sender pakken af sted, for yderligere information.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail admin@kathrineefrantzen.dk for at få svar på spørgsmål angående dit køb.